Hoyng logo

Philippine Hoyng

Philippine heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zij heeft 17 jaar bij Tanger Advocaten gewerkt en is sinds 1 mei 2020 zelfstandig gevestigd advocaat. Philippine heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een specialist in het arbeidsrecht, familierecht, pensioenrecht en mediation. Daarnaast is zij uiterst bekwaam in het huurrecht en ondernemingsrecht. Philippine is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Het arbeidsrecht past Philippine als een maatpak. Zij is met name gespecialiseerd in arbeidsconflicten, ontslag, ziekte en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast begeleidt zij het arbeidsrechtelijke aspect bij reorganisaties. Werknemers waarderen vooral, dat zij ruimte geeft voor emoties en toch de zakelijke belangen goed in het oog houdt.

In het familierecht is Philippine specifiek gespecialiseerd in echtscheidingen van ondernemers en de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden. Zij werkt geregeld in teamverband met een accountant, register valuator en fiscalist om de gevolgen van een scheiding voor de ondernemer zo efficiënt mogelijk te regelen. Zij is creatief en denkt “out of the box” voor een maatwerk-oplossing. Daarbij heeft zij oog voor het emotionele aspect en schroomt niet om haar cliënten te wijzen op het feit dat emotie een slechte raadgever is.

Philippine heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden Arbeidsrecht en Familierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op elk geregistreerd rechtsgebied. Door haar lidmaatschap van beide specialisatieverenigingen doet Philippine echter veel meer permanente educatie dan door de Orde voorgeschreven.

Tot de cliëntenkring van Philippine behoren bedrijven, non-profit-instellingen en particulieren. Cliënten van Philippine waarderen haar doortastende oplossingsgerichtheid.

Philippine is lid van Sociëteit Vereeniging in Haarlem, van Rotary Santpoort-Brederode, van Sparkz Networking, van tennisvereniging HLTC en van cricketclub Rood & Wit.

In haar vrije tijd houdt zij zich graag bezig met tennis, wintersport, roeien en golf. Daarnaast kookt zij graag en bezoekt zij graag concerten.

U kunt Philippine bereiken via 023- 737 09 11
E-mail: phoyng@hoyngadvocatuur.nl

house

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en bel of stuur een e-mail naar onderstaand adres.